Geschiedenis

avsanten

Geschiedenis

Na geruime tijd als uitvoerder in de grond, weg- en waterbouw te hebben gewerkt startte Arie van Santen in 1959 op 35-jarige leeftijd zijn eigen aannemingsbedrijf: A. van Santen N.V.

In het begin waren de werken die hij aannam vrij kleinschalig, zelf ging hij op zoek naar werk en onderhield hij de contacten met de opdrachtgevers. Zijn inzet en geleverde kwaliteit van het werk waren zodanig dat het bedrijf groeide. Met de aanschaf van eigen materieel en mankrachten nam hij steeds grotere en complexere werken aan.

De aanleg van het complete stationsgebied en die van het eerste openbare zwembad “De Welborn” in Culemborg zijn werken die hij zoal heeft gerealiseerd. Met het bouw- en woonrijp maken van de woonwijk “Voorkoop” is er destijds een complete woonwijk in het oostelijke deel van de stad Culemborg ontstaan. Later volgenden vele projecten meer. In 1993 droeg hij op 70-jarige leeftijd het bedrijf over aan zijn zonen Piet en Ton van Santen en ging het bedrijf verder onder de naam Gebr. van Santen B.V.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
 0345 - 512 200

of